.

.

WDWL Гира Барабани 2-в-1 Регулируем Комплект Гири, £ 22/44lbs/66lbs/88lbs Фитнес Комплект Гири с Яки Шатуном, Тренажерное Обзавеждане за Тренировка на Тялото Домашен Фитнес Зал?

WDWL Гира Барабани 2-в-1 Регулируем Комплект Гири, £ 22/44lbs/66lbs/88lbs Фитнес Комплект Гири с Яки Шатуном, Тренажерное Обзавеждане

BGN 263.74

Сума
Налично

★ Спестете време и промяна на своето здраве! -Регулируема комплект гири има допълнителен многофункционален дизайн, който е много подходящ за бързи упражнения за повишаване на тежести в домашни условия. ★ 2-в-1 мряна link-всяка гира включва стоманена щанга, свързани с щанга, за да образуват мряна, като по този начин променя начина на упражняване, включително индивидуални упражнения за кърлинг и композитную становую глад/лег. ★ Използвайте бетонни сандвич-винил панели за по-добра защита пол : Противовесные панелите, изработени от бетонни смеси и увита в виниловую обвивка, за да се предотврати потенциалното увреждане на пода при удар. ★ Многофункционална дъмбели : Нашите регулируеми дъмбели специално разработени за професионални фитнес професионалисти.Тези тежести са идеални за колективни спортове, културизъм, изграждането на мускулите, облекчаване на стреса, физиотерапия и други общи спортове. ★ Нескользящая конструкция : Нашите гири са оборудвани с противоплъзгаща се дръжка.Грапава повърхност може да се подобри значително триене и гарантира трайно сцепление, по-безопасно и комфортно.По-хуманно, отколкото обикновените гири. ★ Характеристики : 1. Комплекти гири може да се използва като гири и щанги.Тегло гири може да се регулира по желание в съответствие с нуждите на физически упражнения.2. С удобна компресия на текстури ПВК, тя може да предотврати выскальзывание по време на тренировка, като по този начин осигурява сигурността.3. Много подходящ за физически упражнения.Помагат за тонизиране и формата на ръцете, раменете, гърба, а също и укрепване на мускулите.4. Тренировка с тежести помага за увеличаване на скоростта на обмяната на веществата.5. Изработен от висококачествени материали, траен и издръжлив, както и дълъг експлоатационен живот.★ Описание на продукта : Име на продукта : комплект гири Цвят : както е показано Тегло : £ 22 , 44lbs , 66lbs , 88lbs★ Забележка : 1. Гири по-трудно, така че, моля, използвайте научни и разумни методи на фитнеса или движение, както и новаците трябва да се обучават под ръководството на фитнес тренеров2. В периоди, когато гира не се използва, препоръчваме да поставят я на сигурно място, например на пода фитнес залата, върху специален рафт или в кутия, за да не падна от игри или удари деца★ Съвет : 1. Поради използването на различни инструменти на снимане могат да се появят незначителни цветови грешки.Това не е проблем за качество.Моля, обърнете се към самия продукту2. Тъй като е ръчно измерване, ще бъде грешка 0,5-1 виж Моля, обърнете се към самия продукт, моля, приемете 3. Нашите продукти включват само самия продукт, без да се включва нищо друго.

Всичко за продукта

Подобни оферти