.

.

Вратата броня - Малки дръжки, тапи Wall Clear Protector 12 in Pack - Душ рамка, която да запушва Гумена броня - Stick on Hard Rubber Bumpers Self Adhesive - Вратите брони за стени за интензивна употреб?

Вратата броня - Малки дръжки, тапи Wall Clear Protector 12 in Pack - Душ рамка, която да запушва Гумена броня - Stick on Hard

BGN 10.21

Сума
Налично

С ГАРАНТИРАНО 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ИЛИ ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ : Ние сме толкова уверени, че вратите на задръствания ще решат проблема си с разбити дръжката, което ще ви позволи да ги пробвате, без риск.Един пакет включва 12 твърд врати брони.Бъдете силни в ежедневието си!.Това са прозрачни, меки, малки парчета пластмаса, които можете да поставите върху стената там, където вратата се дръжка обикновено е в контакт с нея.ИЗБЯГВАЙТЕ ПОВРЕДИ (ако не сте си стени).Те са почти незабележими, дори при ярка светлина, а при ниска - невидими. • Разочарован от липсата на жизнен комфорт.Повече няма да пляскат с врати и разбити стени.Просто извадете защитно блистерную опаковка, почистете стената с мека кърпа и натиснете, за да се създаде солидна силна фиксация. • Защита на своята стена и защита на стойността на вашия дом.Просто извадете врата предна част от блистер опаковки и го поставете директно върху чиста повърхност, докато той не се превърне в трайна. • Кара те да живеят, да стават по-силни и да спечели всеки ден.Много лесно се монтира.Пластмасови гумени дръжки на стопорные брони - това е наистина универсален инструмент за защита на всякакъв вид повърхност.Цената на апартамента не попада поради разбити стени.Те могат също така да се защити стъклени врати, душ и плочки в банята.Подробни инструкции са приложени.Всеки може да използва тези гумени крачета за лесно и бързо.Много лесно се монтира.Направете така, че вашият дом изглеждаше страхотно с помощта на стенни брони за врати.Тези висококачествени врати брони бързо и лесно монтиране.Вратите спирки, изработени от твърда пластмаса, която е напълно прозрачна. • Лошо изглеждащи стени предизвика гадене.Твърде често дръжки на вратите удрят в стена, което води до силен шум и нанася вреда.Бъдете силни в ежедневието си!.Трябва да се направи дом на най-релаксираща място, и нивото на стрес ще намалее. • Защита на своята стена и защита на стойността на вашия дом – вземете този набор от малки брони за врати дръжки днес.В Be Strongest Homeware нашите клиенти винаги са на първо място!Ние сме сигурни, че ще се съгласите, че нашите гумени дръжки, тапи са красиви и е много ценен, но ако имате някакви проблеми с това да ни уведомите и ние веднага ще решим проблема.Всяка врата броня покрита с трайно лепило.Тези брони за врати дръжки (малък размер х 0,87 0,87 х 0,47 инча) решават проблема незабавно.Стресът причинява болестта. • Бъдете свободни от стрес и са щастливи. • Цената на апартамента пада поради разбити стени. • По-голям комфорт на живот те прави по-ефективен и свободен от стрес. • Стрес и чувство на неудовлетвореност поради разбити стени и пляскаше врата. • Елегантни и добре изглеждащи почти незабележими продукти ви карат да се чувствате добре.Пълни указания са приложени.Ние сме горди, че стоим зад нашите невероятни продукти!Резервирайте днес, за да защити стойността на вашия дом с помощта на тези врати брони и предпазват вашите стени от ненужни повреди.Ето защо вие трябва да защитава стойността на дома си.

Всичко за продукта

Подобни оферти