.

.

4 Бр. Странични Косата Обрат Гребен Френски Косата Страничен Гребен Малък Ацетат Обрат Гребен Клип Гъвкава Целулоза Гребен Извити Зъби, Гребен Клип Мини Силна Фикс?

4 Бр. Странични Косата Обрат Гребен Френски Косата Страничен Гребен Малък Ацетат Обрат Гребен Клип Гъвкава Целулоза Гребен Извити

BGN 5.59

Сума
Налично

Какво ще получите : тези странични гребени за коса са на общия брой на 4 парчета с 4 различни модели, достатъчно не само може да замени липсващи или счупени, но и да отговарят на вашите различни изисквания, като например различни украшения за коса, съвместно използване на семейството и други. 13 зъбите и дизайн с извита форма : отличенный извита форма и дизайн, гладки ръбове, този френски гребен за коса с 13 зъби е лесен, элегантен и классичен, който е подходящ за вътрешно и външно използване, без ограничения за използване на ситуации; С размер 6.35 х 5 см/ 2.5 x 2 инча, гребен с извита форма, красив, съответстващи на различни дрехи.Надежден употреба : тези малки ацетатные спирала гребневые скоби са изработени от качествен ацетат материал, които са трайни, леки и здрави, им е трудно да се прекъсне по време на употреба; те са с гладка повърхност и меки надеждни грайфер ще ви удобен и приятен опит за използване, а също така ще ви направи по-атрактивна сред хората.Широко приложение за употреба : този гъвкав гребен за коса целулоза може не само да работи като гребен за решаване на проблема заплитане на косата, но също така може да редактирате вашите досадни счупени косата добре, за да има добър външен вид, който е подходящ за повечето типове коса, не се дърпа и не уврежда косата, независимо от това, какви са ти косата. прав, къдрав, дебели или тънки.Лесен за носене : цялата процедура на използването на този нескользящего аксесоар за коса, много е лесна и удобна, всичко, което трябва да направите, е просто гребен за коса, за да фиксирате гребен на точното място на косата, които искате да поставите, което ще направи вашата прическа красива и елегантна.

Всичко за продукта

Подобни оферти