.

.

Задни Чистач, Душ Кърпи Униформа Линия изящна Изработка Щателен Ексфолиращ Скрубер за Прочистване на Тялото

Задни Чистач, Душ Кърпи Униформа Линия изящна Изработка Щателен Ексфолиращ Скрубер за Прочистване на Тялото

BGN 40.16

Сума
Налично

Цялостна и единна линия, мека и комфортна текстура, приятна за кожата, силно абсорбиращ способност.Удължен и разширен дизайн, може лесно да търкам гърба и премахване на мъртвата кожа и мъртва кожа на кожата.Тънка технология на ръчен шев шевове, изящна изработка производство, с богати мехурчета и лекота на използване.Използването на висококачествени въглеродни влакна и полиестер материал, който е силен и издръжлив.Малък размер, ниско тегло, лесен за носене, може дълбоко почистване на кожата, подходящ за ежедневна употреба.Функция : 1. Удължен и разширен дизайн, може лесно да търкам гърба и премахване на мъртвата кожа и мъртва кожа на кожата.2. Дотошная и единна линия, мека и комфортна текстура, приятелска към кожата, силно абсорбиращ сила.3. Използването на висококачествени въглеродни влакна и полиестер материал, който е силен и издръжлив.4. Точно за да се свържете конци технология, прекрасна воркманьшип, с богати на мехура и лесен за употреба.5. Малък размер, ниско тегло, лесен за това да се носят наоколо, може дълбоко почистване на кожата, подходяща за ежедневна употреба.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Типа на : Кърпи за баня Материал : карбон, полиестер Цвят : сив Тегло : прибл. 230 г / 8,1 унцииразмер на продукта : Approx. 22x100cm / 8.7x39.4іппакет Списък : 5 x Кърпа за баня Забележка : 1. Не търкайте силно, просто леко избършете.Ако една и съща област енергично разтрийте в продължение на дълго време, това може да предизвика болка в кожата или да предизвикат пигментация.2. Моля, спрете да го използвате, когато чувствителна или крехка кожа, бебета и деца с алергии, екзема, подуване на чанти, увреждане на кожата и т.н. 3. Ако има отклонения в кожата, като болка по време на почистване, моля, незабавно спрете да го използвате.4. 5. Моля, стойте далеч от огъня, или на места с висока температура, не се използва белина, пералня и сушилня.6. Този продукт е консуматив, непрекъснато използване на което ще доведе до износване и стареене на материала.Неправилно използване или st.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bath Towel
Material:
Carbon Fiber, Polyester
Color:
Gray
Weight:
Approx. 230g / 8.1oz
Product Size:
Approx. 22x100cm / 8.7x39.4in
Package List:
5 x Bath Towel :
1. Do not rub hard, just wipe gently. If the same area is rubbed vigorously for a long time, it may cause skin pain or cause pigmentation. :
2. Please stop using it when sensitive or fragile skin, infants and children have allergies, eczema, swollen bags, skin damage, etc. :
3. If there are abnormalities in the skin, such as pain during scrubbing, please stop using it immediately. :
4. Please clean after use and dry it. :
5. Please stay away from fire or high temperature places, do not use bleach, washing machine and dryer. :
6. This product is a consumable, continuous use will cause material wear and aging. Improper use or st :

Подобни оферти