.

.

8шт Тениска Линия за Употреба Инструмент за Подравняване на Центъра за Дизайн на Тениска за Възрастни и Младежи на малко Дете Бебе с Шивашката Маркирани с Тебешир, ?

8шт Тениска Линия за Употреба Инструмент за Подравняване на Центъра за Дизайн на Тениска за Възрастни и Младежи на малко Дете

BGN 5.86

Сума
Налично

【T-Shirt Alignment Tool 】T-shirt ruler guide for рибка set съдържа 4 гама от различни размери, 1 бр. молив за шиене и 1 бр. мека измерительную лента.Ще ви помогне да направите привеждане в съответствие и да се спести време за центровке вашите проекти. 【Премия материал】е Изработен от висококачествен PVC.Тя може да се обърне по желание и използва многократно!Малки размери и тегло, лесен за носене. 【Лесна употреба】T-Shirt design tool-това е огромна помощ при изравняване на вашия дизайн с вашата тениска, лесен за използване, просто выровняйте линия за яката и центрируйте своя дизайн, преди да натиснете. 【Широко приложение】Инструмент за изравняване на тениски, подходящи за вашия топлинен преса cricut, топлинна преса, сублимация, сито печат, винил, преса и т.н. 【Рулетка и шевни молив】 мека рулетка разполага с двойни правила, от едната страна-макс. на 60 сантиметра, от другата страна-макс. 150 вижте този молив за шиене-това е безплатен дизайн на рязане, без да е необходимо да нож за рязане, просто откъснете ролка хартия и касета ще дойде може да се използва върху кожата, тъкани, хартия и дърво.Този набор от шивашката линия влиза в 4 x PVC предната линия и 4 x PVC задните линия (размер за възрастни, младежки,детски и V-образно деколте),1 шевни текстилен молив+1x60 см/150 см измерване на лента, само на 10 бр. в опаковка.

Всичко за продукта

Подобни оферти