.

.

Капачки нокът котки, Лек материал ПВК Здрави капачки за нокти на котка Богат на функции за Груминга за дома(сив метал, м)

Капачки нокът котки, Лек материал ПВК Здрави капачки за нокти на котка Богат на функции за Груминга за дома(сив метал, м)

BGN 8.71

Сума
Налично

Безопасно за котките използват, да си котка по-хубава и привлекателна.Многофункционален, може да се предотврати увреждане на мебели, както и може да се използва за декорация на ноктите на вашия домашен любимец. 2 варианта на цвят и избор на няколко размера, подходящи за различни котки.Вземане на материал PVC, който е екологично чист, лек, мек и траен.Прилагането на меки капачки за нокти към кошачьим ноктите , за да се защити къщата от повреди, капачки за нокти и може да се използва на задните лапи, за да попречи на кожни заболявания котки, причинени от прекомерно царапанием пръстите на краката.Функция : 1. Многофункционален, може да се предотврати увреждане на мебели, както и може да се използва за декорация на ноктите на вашия домашен любимец.2. Вземане на материал PVC, който е екологично чист, лек, мек и траен.3. Безопасен за котки, за да използвате да направите вашата котка по-хубава и привлекателна.4. 2 варианта на цветове и избор на няколко размера, подходящи за различни котки.5. Прилагането на меки капачки за нокти към кошачьим ноктите , за да се защити къщата от повреди, капачки за нокти и може да се използва на задните лапи, за да попречи на кожни заболявания котки, причинени от прекомерно царапанием пръстите на краката.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Вид : Котка ноктите протектор Материал : PVCColor : син, сив(по избор) XS : Подходящ за 0.5-2.5 кг котки.S : е Подходяща за котки с тегло 2,5-5 кг., М : Подходящ за котки с тегло от 5-7, 5 кг. L : Подходящ за котки с тегло от 7,5-10 кг., Съвет : 1. Проверете размер : опитайте нокти, без лепило, за да се уверите, че той е подходящ за правилно.2. Уверете се, че кожа около ноктите е отделена от ноктите.3. Отрежете ноктите и оставете достатъчно повърхности нокти, да се лепило правилно приклеился. (котятам това не е необходимо)4. Напълнете всеки пирон малко количество лепило (обхващат само част на нокътя), изчакайте, докато лепилото изсъхне, а след това затворете капака. (бъдете внимателни, за да лепилото да не капе върху ръцете или на козината на котката, а ако го направите, го премахнете с помощта на течност за премахване на лака.)5. Моля, изчакайте, докато лепилото напълно да изсъхне, преди да започне отново.Списък на пакетите : 10x Cat Нокти Protector 5x Лепило .

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cat Nail Protector 
Material:
PVC
Color:
Blue, Gray(Optional) 
XS:
Suitable for 0.5-2.5kg cats.S
Advice:
1. Test the size:
try the nail without glue to make sure it fits properly.
2. Make sure the fur around the claws is separated from the claws. :
3. Trim the nails and leave enough claw surfaces for the glue to stick properly. (kittens don't need it) :
4. Fill each nail with a little glue (covering only the nail portion), wait for the glue to dry, and then close the lid. (be careful not to drip glue on your hands or on your cat's fur, and if you do, remove it with nail polish remover.) :
5. Wait until the glue is completely dry before starting again. :
Package List:
10x Cat Nail Protector 5x Glue  :

Подобни оферти