.

.

Gokame Интимен Партньор Парфюми, Bellunamoon Романтика Феромони, Парфюми, Премиум Феромон, се влива със Етерично Масло Парфюм за Жени и Мъже (женски)

Gokame Интимен Партньор Парфюми, Bellunamoon Романтика Феромони, Парфюми, Премиум Феромон, се влива със Етерично Масло Парфюм

BGN 4.34

Сума
Налично

【Enhance Charm】Парфюми интимен партньор,неустоим аромат-невероятен аромат и екстракт на феромоните привличат чувства, така че не може да устои.Съживете собствен феромон с помощта на този привлекателен парфюм.Освободете своя уникален тънък мирис. 【Неустоим аромат】Аромат за романтични парфюми с феромони по-близо до лесно аромат на човешкото тяло, както и съблазнителен аромат може да направи атмосферата по-романтична. 【Всички естествени съставки】Увеличете интимност с партньора си, използвайте естествени висококачествени етерични масла.Дайте на специален аромат, създаден специално за романтичната атмосфера на мъжете и жените, за да се засили атмосферата и конфигуриране на настроението. 【Подходящ за пътуване】 Малка и елегантна бутилка може лесно да се постави в чантата или джоба.Този уникален парфюм е много привлекателна за любителите.Той е подходящ както за мъже, така и за жени.Той е малък и преносим, и може да се използва като първия си парфюм по всяко време на деня. 【Лесна употреба】 Всяка вечер сладки оригинален феромонный парфюм,с помощта на катящийся апликатор, е лесно да се прилага при минимизиране на отпадъците.Внимателно почистете китките, на врата, яката, зад ушите и други части на тялото. 1. Засили очарованието 2. Неустоим аромат на 3. Всички натурални съставки 4. Travel friendly 5. Лекота на използване.

Всичко за продукта

Size:
8*2.5cm
Weight:
40g (each bottle)
Note:
1. Manual measurement, please allow errors. :
2. There may be slight chromatic aberration for shooting problems, please forgive me! Thanks! :
Packing list:
1/2pcs*Intimate partner perfume :

Подобни оферти