.

.

Rosient Външни Стенни Лампи, Промишлено Монтиране на фенер, Външно Стенно Осветление,Външно Стенно Осветление на Бараката (Маслото се втрива бронз, 1 опаковка)

Rosient Външни Стенни Лампи, Промишлено Монтиране на фенер, Външно Стенно Осветление,Външно Стенно Осветление на Бараката (Маслото

BGN 36.79

Сума
Налично

【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】Този монтиран на стената лампа, идеален за работа на открито,кафе-бар,салон,ресторант,дневен тракт,фермерска къща,склад,клуб и т.н. 【ИЗИСКВАНЕ КЪМ електрическата крушка】1x E26/средно основна лампа-макс 100 W (лампа не е включена в комплекта). 【РАЗМЕРИ】W11.22"*E12.22"*H7.4". 【HARD-WIRED И ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】Hard-wired връзка.Той включва в себе си необходимите аксесоари и инструкции за бърз и лесен монтаж.Всички неясни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【3-ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ И ETL LISTED】Ние предлагаме 3-годишна гаранция и професионална послепродажную подкрепа.Той също е включен в списъка на ETL за безопасна употреба.Отидете с външните страни на стената стенни Rosient,за да украсят и облекчи вашия домспецификация изисква макс. 100 Вата на основната лампа E26.Крушка В комплекта НЕ е включена.Съвместим с led лампа, лампа с нажежаема жичка или CFL лампа.Инсталиране на Твърда жичен.Светлината НЕ е щепсел дизайн.Лесна инсталация.Включва в себе си всичко, инсталация и оборудване.Сертифициране и гаранция ETL ИЗБРОЕНИ и гаранция 3 години.Ако имате някакви проблеми с качеството или инсталация, като счупена стъклена лампа/резервни части, просто не се колебайте да се свържете с нас за по-лесно и бързо обслужване на клиентите.

Всичко за продукта

Подобни оферти