.

.

Kredioo Нокти Пробийте Machine, 0-35000 об. / мин. Професионален Електрически Комплект Пилочек за нокти със Стандартни 3/32 Сверлами за Акрилни Нокти, Гел-лак Dip Powder Домашен Мани?

Kredioo Нокти Пробийте Machine, 0-35000 об. / мин. Професионален Електрически Комплект Пилочек за нокти със Стандартни 3/32 Сверлами

BGN 42.39

Сума
Налично

【Регулируема високоскоростна бормашина за нокти】Снабден с мощен мотор, тази професионална пробивна машина за нокти може да работи със скорост от 0-35 000 об / мин. Това е идеалната електрическа пила за професионални маникюрных техници в салона, така и за начинаещи майстори маникюр у дома. 【Компактен Deisgn】Тренировка за нокти е с размера на дланта, за да спестите място на масата и да я поддържа в чисто и подредено.Основата на уникално е изработено, за да се отпуснете handpiece, предотвратяване на част от паднат off. ъгъл 45 градуса лек, за да сложи вътре/вън handpiece когато в ползите. 【Многофункционален набор от тренировки за нокти】6 тренировки за различни приложения, идеална за маникюр, педикюр, оформяне и полиране на ноктите, както и за отстраняване на кожичките мощен двигател и носител за ниско ниво на шума и ниски вибрации. 3/32-инчов джолан може да работи с всички стандартни сверлами; въртящи се определя патронник за лесна смяна на тренировки. 【Лекота на работа】 Идва с всичко необходимо, тренировка за нокти-лесно за конфигуриране.Включете щепсела и завъртете копчето, за да започнете.Натиснете бутона R-F, за да променят посоката на въртене, както за дясната, така и за лявата ръка на потребителя.Регулируема висока скорост : 0-35000 об / мин скорост може лесно да се регулира чрез завъртане на дръжката.Ниската скорост е подходящ за подпиливания естествени нокти и премахване на кожичките.Висока скорост на достатъчно мощна, за ефективно премахване на гел-лак, акрилни нокти, захар.Компактен дизайн : уникален дизайн с притежателя на върха.Съвет може добре да се държи на място. ъгъла от 45 градуса дава възможност лесно да се влиза и излиза по време на употреба.

Всичко за продукта

Подобни оферти