.

.

Сензор за Сигнализация на подходния път TONCONT, Безжичен Атмосферостойкий Външен/Вътрешен Сензор и Датчик, Гама безжичен пренос на 1/2 Миля 2 Регулируема Чувствително?

Сензор за Сигнализация на подходния път TONCONT, Безжичен Атмосферостойкий Външен/Вътрешен Сензор и Датчик, Гама безжичен пренос

BGN 23.90

Сума
Налично

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други. . ✔ Слънчев безжичен датчик за движение, работа с приемника аларма Toncont, 1 приемник поддържа 4 сензора. (сензора не може да работи сам). ✔ 6 нива на сила на звука и 4 мелодии.Контраст друга мелодия с друг сензор, led подсветка и мелодия на приемника обозначават. ✔ Прехвърляне на 1/2 миля, откриване разстояние от 30 метра, ъгъл на откриването на сензор PIR да се регулира.Чувствителност ниска висока регулируема. ✔ Сензор работи на слънчеви батерии и не се нуждае от подмяна на батерията, също така може да се захранва от адаптер за захранване DC5 V, водоустойчив дизайн. ✔ Безжична връзка между сензор и приемник аларма, време на инсталацията може да бъде само няколко минути.Безжичен датчик за сигнализация на алеята за бягане. 1. Атмосферостойкий външен датчик с регулируема чувствителност. 2. Сензор може да бъде поставен на разстояние до ½ миля от основния блок, в идеално състояние. 3. Супер лесно се коригира, лесно да се направи това самостоятелно инсталиране. 7. Разширяем за неограничен брой сензори и неограничен приемник, той е идеален за дома, бизнеса, недвижими имоти и на работното място.Технически характеристики : Диапазон на предаване : Макс 1/2 Mile PIR Диапазон на детектиране : Висока/ниска Чувствителност : 30 фута/20 фута Ъгъл на откриване : Хоризонтална : 60 градуса Вертикално : 40 градуса Соларен панел на хранене : Макс 0.35 WDetector Зареждане : DC 5 V/1 ADetector Водоустойчив : IP66 Списък на пакетите : 1 x Аларма подходния път PIR sensors1 x Опаковка винтове.

Всичко за продукта

Подобни оферти