.

.

Ножица за нокти Комплект от 3, нокторезачки, Без Спрей, Нож Комплект, Неръждаема Стомана Нокти с Ловцом, Машинка За Нокти с Метален Корпус Добър Подарък за жени и Мъж?

Ножица за нокти Комплект от 3, нокторезачки, Без Спрей, Нож Комплект, Неръждаема Стомана Нокти с Ловцом, Машинка За Нокти с Метален

BGN 20.79

Сума
Налично

【Набор от машинки за подстригване на ноктите от 3 теми】Набор от машинки за подстригване на ноктите, съдържа машинки за рязане на ноктите, машинки за рязане на ноктите, диагонал машинки за рязане на ноктите, отделни инструменти за пръстите на ръцете и краката, което ви дава правилния инструмент за работа, намаляване на риска от разпространение на гъбични инфекции. 【Ергономичен дизайн】Този комплект клещи за нокти използва удобна ергономична форма за лост, отговаря на естествена извивка на нокътя, люлката на пръсти и прави всеки скоба елегантен и лек, подходящ за различни видове нокти.Осигурете си спокойна и приятна почивка. 【No Splash Design】нокторезачки, разработени с ловцом, за да се предотврати пръскане на ноктите навсякъде в процес на изрязване на ноктите, просто издърпайте ръкав карта, поставете челюстта, късчета нокти ще се излива, и поддържа стаята си чиста, да ви даде по-добър живот без елементарно. 【Здрава неръждаема стомана】Тези ножица за нокти са изработени от здрава неръждаема стомана от с сплав, прецизни ножове и противоскользящего лост, трайни, трайно и устойчиво на ръжда.Здрава неръждаема стомана също така помага на гарантирано най-дълго остават остри.Осигуряват по-голяма функционалност и дълготрайност. 【Преносим и гигиеничный】 Машина за рязане на нокти и кожички на ноктите, поставени отделно в метален корпус и са с отвор за ключодържател, джобно за ежедневна употреба.С тази скоростна вече не ви се налага да губите време в търсене на изгубената машинки за рязане на нокти, защото вие знаете точно, къде се намира той.

Всичко за продукта

Подобни оферти