.

.

Ден на СВЕТИ Патрик Джудже Петна Желязо На Етикети Щастлив Детелина Елф Теплопередача Железни Апликации Сладки Шведски Фигурки Дизайн Железни Стикери за покрива ?

Ден на СВЕТИ Патрик Джудже Петна Желязо На Етикети Щастлив Детелина Елф Теплопередача Железни Апликации Сладки Шведски Фигурки

BGN 6.39

Сума
Налично

☘️ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА : 4 листа джудже желязо на етикети без дрехи с инструкция за употреба. ☘️ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : Пластир смешни любовник е подходящ за всички видове дрехи, особено за украса на дрехи отношение, да направи дрехи за по-красива. ☘️FREE DIY : Можете да използвате сервизни желязо на етикети ръчно.Това е голямо удоволствие за вас, за да направят дрехи на собствените си ръце. ☘️ПРИЯТЕЛСКИ МАТЕРИАЛ : Никаква вреда на нашата кожа и екологично чист.Ярки цветове и специални модели ги правят по-привлекателни.Моющийся и екологично чист материал ниво А. ☘️ЛЕСНО НАНАСЯНЕ : Използвайте домакински ютии или теплопередающую кола,лесен за употреба.Моля, консултирайте се с ръководството за експлоатация за конкретна употреба.Играйте в своето творчество САМ и бъдете шик модерен човек.Добре дошли в магазин Se Beauty, за да намерите нужните ви лепенки.КАТО ИЗПОЛЗВАТЕ битови утюги1.Утюжить пусковую площадка на платформа-2.Облекло плочки в утюжить пусковую площадка;3.Картина в положение искате да вмъкнете;4.Завийте функция пара,се уверете, че никоя има вода вън;5.Завийте до температура от бутоните на памук в 266-302℉;6.10-15 секунди с удар;7.След охлаждане на другите мембрана;8.Поздравления за завършването на петна.За теплопередающей машины1.Настройка на температурата 284-302℉ на топлинна преса-машина;2.Облекло плоска дъска за гладене;3.Петна са в това положение, което искате да залепите;4.Ръка плътно се притиска в продължение на 8-9 секунди;5.След охлаждане се откачи мембрана;6.Поздравления за завършването на петна.Съвети : Дрехи, след гладене не могат да бъдат измити веднага, а може да се пере след 24 часа.

Всичко за продукта

Подобни оферти