.

.

Салфетка Derin Kangaroo Airlaid, Идеален размер( разширяване 16 x16 ,опаковка 50 броя) Бельо, за еднократна употреба, високо впитывающая, мека и перфектна Вграден джоб за прибори ?

Салфетка Derin Kangaroo Airlaid, Идеален размер( разширяване 16 x16 ,опаковка 50 броя) Бельо, за еднократна употреба, високо впитывающая,

BGN 19.92

Сума
Налично

-[ БЕЛЬО, ЧИСТА, ГИГИЕНИЧНАЯ ] Въздушна салфетка за еднократна употреба за хранене, изработени от целулозни влакна.Така че той има вид на ленено салфетки най-високо качество.Един неточен удар на Derin Impex air layed достатъчно за общо хранене за едно заседание, така че не е нужно да се използват повече от една кърпички.На допир тя е много подобна на мека ленена обеденную салфетка, чиста и гигиеничную.Вашите екологично чисти салфетки за хранене, мека, не са сърбеж, не оставя прах по дрехите и не дърпат кожата. -[ ЗДРАВ ]ЗА разлика от други, благодарение на своя дизайн хартия, върху въздуха, те са изключително здрави и са трайни.Трудно е да се намерят трайни и качествени салфетки за хранене, които биха били достатъчно дебели и меки, не се използва повече от една. -[СИЛЕН Тъмно син, Бял, Жълт, Зелен, Бордо, Златно, Черно. -[БЕЗБРОЙ ПРИЛОЖЕНИЯ, SUPRISE x16 , опаковки от 50) Бельо, еднократно, високо впитывающий, мек и идеален вграден джоб за прибори за сватби или дейности.

Всичко за продукта

Подобни оферти