.

.

Професионална Козметика за Коса Thining Ножици Зъбни Ножици/Фризьорски салон Фризьорски Ножици /2 в 1 Опаковка Комплект за Семейството Baber Salon(#01)

Професионална Козметика за Коса Thining Ножици Зъбни Ножици/Фризьорски салон Фризьорски Ножици /2 в 1 Опаковка Комплект за Семейството

BGN 43.44

Сума
Налично

Идеален за семейства, домашни любимци или професионално във фризьорски салон.Ножиците могат да се използват за косене или изтъняване на косата и придаване на прическа е по-естествен вид.Много остри ножици, не е лесно да се заяжда и увреждат косата.Подходящ за фризьорски салон или за домашно ежедневна употреба.Изработен е от неръждаема стомана, издръжлив за продължителна употреба.Тези ножици за подстригване на коса съдържат обикновен фризьорски ножици и тънки ножици, които са изработени от неръждаема стомана, стабилна за дълъг период на употреба.Той е подходящ за ежедневна употреба в салона или у дома.Характеристики : 1. Изработен е от неръждаема стомана, издръжлив за продължителна употреба. 2. Подходящ за фризьорски салон или за домашно ежедневна употреба. 3. Много остри ножици, не е лесно да се придържаме и увреждат косата. 4. Ножиците могат да се използват за косене или изтъняване на косата и придаване на прическа е по-естествен вид. 5. Идеален за семейства, домашни любимци или професионално във фризьорски салон.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип продукт : Ножица за подстригване на коса Цвят : както е показано на снимките Опции : #01(тънки ножици), #02(обикновени ножици), #03(комплект за подстригване на коса) Обща дължина : около 15,5 см / 6,1 инча Тегло на опаковката : около 100 г Списъка с пакети : 1 ¡Á Thining Scissor или 1 ¡á Regular Scissor или 1¡Á Hair Cutting Ножици Set.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Cutting Scissor
Color:
As Pictures Show
Options:
#01(Thining Scissor), #02(Regular Scissor), #03(Hair CutScissor Set)
Total Length:
Approx.15.5cm / 6.1in
Package Weight:
Approx.100g
Package List:
1 ¡Á Thining Scissor :
1 ¡Á Regular Scissor :
1¡Á Hair Cutting Scissors Set :

Подобни оферти