.

.

ACBAC Стойка за дъмбели, Стойка за съхранение на тегло гири,и за домашен или личен фитнес-център( капацитет 400LB) (черен)

ACBAC Стойка за дъмбели, Стойка за съхранение на тегло гири,и за домашен или личен фитнес-център( капацитет 400LB) (черен)

BGN 44.80

Сума
Налично

?【За обслужване на клиенти】 Включително комплекти, аксесоари.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ?【Здрава повърхност покритие】Тази поставка за гири засилени прахово покритие и има солидна структура, която няма да загуби своя блясък заради тежки предмети.Го полирана повърхност може ефективно да се противопоставят на надраскване и намаляване на износването. ?【Най-добрият избор】Професионален домашен фитнес избор.Това е един добър инструмент за съхранение на данни. ?【Функционален дизайн】Не е необходимо в няколко от магазините, направете си домашен пода чист и безопасен.гумени крачета предпазват пода и го съхранява на място, когато часова се движи. ?【Free Weight Manager】Пазете си тегло на щанда, където можете бързо да получите достъп до тях, при запазване на своите домашни любимци, фитнес артикули в поръчка.Стойка за дъмбели може да побере гири с различни размери.Независимо от вашето предназначение, нашият рафтове за съхранение на гири улеснява организацията на везни, което ви позволява да се съсредоточи върху тежко възход, а не за прибиране на реколтата!Specifition : Материал : Steel Product Размер : 44.1x20.1x36in Packing размер : 40x14.6x4.7in G. W. : 46.2 LBIncludes : 1x Гира Rack1x Manual1x винт pack Warm Напомняне : Черни винтове, разпространявани с този продукт.По повърхността На продукта ще останат мазни петна, за да го предпазите от ръжда.Моля, носете ръкавици, преди да инсталирате.Това не засяга използването.Благодаря ви!.

Всичко за продукта

Подобни оферти