.

.

Мрежа въже RZM за да се Изкачи рамка, Мрежата на пратката Въже пънчето Тежкотоварни Мрежа за Сигурност Стълби деца Мрежа за Сигурност на Закрит Балкон Защитна Мрежа ?

Мрежа въже RZM за да се Изкачи рамка, Мрежата на пратката Въже пънчето Тежкотоварни Мрежа за Сигурност Стълби деца Мрежа за Сигурност

BGN 46.72

Сума
Налично

Диаметърът на проводника мрежа за сигурност ★8 MM (0.31), дистанционирование окото 10 CM(3.93).Защитната мрежа може да се персонализира до разстоянието между мрежи и цвета, който искате, моля, изпратете електронно писмо, за да се свържете с нас. ★Мрежа въже коноп изкачването, точен ръчно плете, подсилени, на сила дори, източил сила силна, слънцезащитен крем професионален връзване на възел, multi-strand плете, прави веревочку по-силен, има силна устойчивост на удар. ★детска защитна мрежа умерена мекота, не е лесно да избледнява, не се страхува от вятър и дъжд, по-дълъг живот, носеща способност до 300 кг, по-здрав, лесно за инсталиране и лесно запознат да я съхранявате удобно. ★мрежа на оградата на сигурността на детето осигурява безопасна детска среда за деца, веревочная мрежа и може ефективно да предотврати детски главата, тялото си чрез песен и твърда, за вътрешни и външни балкон стълби, за да осигури безопасността на децата. ★Богат на функции на окото въже пънчето подходяща за всички видове сцени, коридори, врати, прозорци, стълбища, балкони, парапети, измама листа, клетки домашен любимец, детски градини, паркове, атракциони, обществени обекти, загородок пейзаж, външните стени, мрежи за защита от завода.Размер : 1*2m(3*7ft).

Всичко за продукта

Подобни оферти