.

.

110 Инча Удължава Пыльник От Микрофибър, Прибиращ се Пыльник с Гъвкава Глава от Неръждаема Стомана, Издръжлив Моющийся Не Линялый Пыльник от Пера за Домашно Почиств?

110 Инча Удължава Пыльник От Микрофибър, Прибиращ се Пыльник с Гъвкава Глава от Неръждаема Стомана, Издръжлив Моющийся Не Линялый

BGN 8.79

Сума
Налично

ВНИМАТЕЛНО ПОЧИСТЕТЕ : да Стигнем до тези места, където други прашници не могат без усилия.За разлика от други почистващи препарати с твърди глави, които се опитват всячески избърсване на прах по ъглите и в трудните места, нашият пыльник от микрофибър е гъвкава и сгибающуюся до 90°чистящую глава.МОЮЩИЙСЯ ПЫЛЬНИК : лесно се почистват и се отстранява.Просто развийте глава парцали от телескопична дръжка, измийте парцал ръчно с топла или слабогретой вода!Завъртете го, така че той се превърна в пяна, поставете го в проветрено място, за да изсъхне.Прибиращ полюс : Удължен пыльник Extra long 110" има телескопична полюс, който може да ви помогне да изчистите високите места, повече не е необходимо за по стълбите.Лесно можете да избършете таван, вентилатори и вентилационни отвори, да събира прах, паяжини и др ГЪВКАВА ПАРЦАЛ : Корона парцали от микрофибър толкова гъвкава, че да може да се огъват под всякакъв ъгъл, от почистване на всички видове мъртвите ъгли и труднодостъпни места.Много подходящ за почистване на мебели, тавани, вентилатори, щори, платна, автомобили.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : душ-канал се намира в горната част на телескопичната щанга, а стыковое връзка-в края на колектор на прах, така че е лесно да се намерят.Само трябва да приведат в две части и затегнете, за да получите идеален инструмент за почистване.Тайната на цялостно почистване?Технология на микрофибър, която създава електростатичен заряд за лесно привличане на прах и цветен прашец.Това означава, че почистването на тези фенове, платна, картини и тавани отнема малко време.ПРЕДИМСТВА : 1. Extra long 110" Long за високо място, като например на тавана, щори, джипове, шкаф и т.н. 2. Телескопичен прът от неръждаема стомана солидна, но лека, да не се огъва при почистване на високи площи и спестява от енергията си.3. Корона парцали от микрофибър адсорбира прах, свеждане до минимум на спад на прах.4. Гъвкава глава прашник позволява почистване на по-трудно достъпните места в дома си не ще задънената улица.

Всичко за продукта

Подобни оферти