.

.

SEWA20 Adjustable Lock-гайка Мелница Wrench by Blue Stars - Точно за кацане, за Dewalt, Bosch и други шлифовъчни машини (10-30 mm)

SEWA20 Adjustable Lock-гайка Мелница Wrench by Blue Stars - Точно за кацане, за Dewalt, Bosch и други шлифовъчни машини (10-30

BGN 6.38

Сума
Налично

✅ РЕГУЛИРУЕМА КОНСТРУКЦИЯ - гаечен ключ за заточване на контргайки е регулируем диапазон от 0,5 до 1,25 инча; Това е удобен инструмент за собственост, ако имате няколко ъглошлайф машини или вие не знаете какъв размер отговаря на вашите модели. ✅ Висок КЛАС ИНСТРУМЕНТ - Благодарение на высококачественному корпуса е от въглеродна стомана инструмент осигурява дълготрайна надеждност.Термообработанные щифтове осигуряват здраво захващане.Той също така е удобен за употреба благодарение на гумена дръжка.Технически характеристики на : 7.25 L x 1.5 W инча. ✅ УДОБНА КОНСТРУКЦИЯ - се чувства здраво, в ръката си по време на употреба; Е изолиран в секция химикалки, за да си здрав захват и защита на вашата ръка от наранявания по време на употреба; Лесно и е идеално за употреба. ✅ ОТЛИЧНА СЪВМЕСТИМОСТ - подходящ за повечето шлифовъчни машини и контргаек.перфектен преносим между пръстите ключ за всички ъглошлайф машини, настолни шлифовъчни машини, циркулярных обелете и митровых за пиене, а също и много други. ???? ????????????% ???????????????????????????????? ???????????????????????????????? : - Ако има нещо, което не ви устройва, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предложим замяна или пълно възстановяване на парите.Високо качество на продуктите и услугите е приоритет.

Всичко за продукта

Подобни оферти