.

.

Магически Гел лакочистител, Професионална Премахва Замачивающийся гел-лак лакочистител за нокти, бързо и лесно, няма да навреди на ноктите - 3 бр.

Магически Гел лакочистител, Професионална Премахва Замачивающийся гел-лак лакочистител за нокти, бързо и лесно, няма да навреди

BGN 73.92

Сума
Налично

★Сигурен, лесен и бърз гел лакочистител❀Не съдържа вещества, вредни за вашите нокти и тяло.В сравнение с традиционните лакочистител, повече няма фолио.Повече никакви драскотини.Повече няма смилане и подпиливания!Просто нанесете малко на нокти и изчакайте 3-5 минути.Ще забележите, че лак за нокти естествено ще пляскане.а след това внимателно отстранете остатъците от лака от ноктите на малка стоманена толкателем. ★Професионален гел лакочистител❀ Това е бърз начин за премахване на лака, което работи, руши гел, за да повърхност на нокътя автоматично се пукнала в продължение на 3-5 минути.Бързо премахване на лака от ноктите. ★Гел за премахване на лак е подходящ за различни ноктите❀ Магическо накисване гел за облекчаване на лакове, UV-пластмасови нокти, акрилни нокти, естествени нокти, и т.н. Премахване на упорити лак за нокти в продължение на 3-5 минути, бързо и лесно.Забележка : UV за нокти,удължаване на ноктите се препоръчва да се премахне слой на уплътнения, време за разтоварване на ноктите също трябва да бъде по-дълъг, краищата на ноктите, за да премахнете с помощта на течност за премахване на лака. ★Перфектен за ежедневните любителите на нокти DIY❀Тъй като той е един интересен и лесен процес на отстраняване, идеален за начинаещи или някой, който винаги се променя своя стил на ноктите.С помощта на това вълшебно средство за премахване на гел-лак вече не е нужно да отидете на професионален ноктите салон, за да направите това.вече не е нужно да отидете на ноктите салон, за да го завърши. ★Гел за премахване на лак с 100% обслужване отговарят на❀Ако имате някакви въпроси относно този гел лакочистител, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще решим проблема си тук.

Всичко за продукта

Подобни оферти