.

.

Калъф е Съвместим с Nintendo Switch, подходящ за докинг станция, Защитно покритие за аксесоари Съвместима с контролер Joy Против и конзола, закрепляемой с помощта на защите?

Калъф е Съвместим с Nintendo Switch, подходящ за докинг станция, Защитно покритие за аксесоари Съвместима с контролер Joy Против

BGN 13.59

Сума
Налично

【Цялостна защита на】Защитен калъф, съвместим с Nintendo Switch, не само предпазва от прах,драскотини, но и предпазва съвместимост с Nintendo Switch от повреди.Забележка : Ако вашия защитник екран от закалено стъкло за по-дебел, може би калъф не е съвместим с док-станция.Ето защо предлагам да използвате протектор на екрана средна дебелина.Ако имате някакви проблеми с този продукт, не се колебайте да споделите с нас и ние ще ви помогнем да разрешите този проблем. 【Прецизна деколтета】Когато поставите съвместимост с Nintendo Switch, вие също така можете лесно да управлявате бутон на захранване или с бутона избор.Устройството е поставен в докинг станция, заедно с корпуса.Не е нужно самостоятелни корпуса, за да се оттегли съвместим с Радост против разъемный дизайн. 【ULTRA CLEAR Slim Design】Прозрачен защитен корпус броня разкрива и засилва оригиналния цвят и дизайн, съвместим с Nintendo Switch.Тънък и лек.Лесно да се държи в ръка.Пръстови отпечатъци върху корпуса, за да изтрие чисти мокри кърпички. 【Удължава живота на ключа】От своята практика, за да се гарантира максимална защита за живот, съвместими с Nintendo Switch.Той може да се справи с ударите и противоударным броня и значително защита на ключа от аварийни падения.Идеален за док-станция.Не е нужно да се свали калъф, когато си табло се намира на подсъдимата скамейка. 【вид напомняне】1.Ако стъклена защитен слой по-дебел, може би калъф не е съвместим с док-станция.Ето защо предлагам да използвате протектор средна дебелина.2.Моля, махнете калъф, когато играеш срещу комфортни дръжки на администратора или кормилни колела.3. Ако имате етикети на гърба на комутатора,той може да бъде отстыкован, и вие трябва да ги премахнете, преди да използвате нашия калъф.4. При някои ключове докинг станция стои по-плътно, за да се корпус не може да се побере в док-станция.Но това няма да ви навреди док.

Всичко за продукта

Подобни оферти