.

.

Voroly Авто Задна Броня Протектор за Охрана на Универсален 3D Спортен Гума е устойчива на Надраскване Багажника Входна Врата Охрана Аксесоар Хастар (35,8 инча)

Voroly Авто Задна Броня Протектор за Охрана на Универсален 3D Спортен Гума е устойчива на Надраскване Багажника Входна Врата Охрана

BGN 10.36

Сума
Налично

【Премиум качество】е Изработен от висококачествен силиконов полимер на материала, устойчивост на топлина /холодостойкости, износоустойчивостта, против стареене на кожата, водоустойчива и UV-устойчивост.Твърдост 60 (Shore A), високо удължение. 【ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА】Защита на задната броня на ефективно предпазва задната броня багажник на кола, предпазва от неприятни драскотини и осигурява защита.Също така може да се използва за покриване на всички съществуващи драскотини, повреди на боята. 【Съвместимост】35,8 инча*3 инча ,подходящ за всички автомобили с гърба на защитата,универсална за кацане, за повечето товарни автомобили, пикапи или джипове. 【Красива украса】Протектор броня Voroly е уникален, стилен външен вид.Противоскользящий дизайн , дизайн на каналите и нескользящая функция, може ефективно да се предотврати падането на неща, които вие трябва временно да сложите. 【Как да ИЗПОЛЗВАТЕ】С двустранна лента на гърба си, просто залепете върху перваза на прозореца, лесен за инсталиране.Този устойчив на надраскване гумена броня е много издръжлив,гъвкав и гъвкави (не се напуква и не се чупи). 【ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА】Защита на задната броня на ефективно предпазва задната броня багажник на кола, предпазва от неприятни драскотини и осигурява защита.Също така може да се използва за покриване на всички съществуващи драскотини, повреди на боята. 【Как да ИЗПОЛЗВАТЕ】С двустранна лента на гърба си, просто залепете върху перваза на прозореца, лесен за инсталиране.Този устойчив на надраскване гумена броня е много издръжлив,гъвкав и гъвкави (не се напуква и не се чупи).

Всичко за продукта

Подобни оферти